kültéri játékok

A nyári időszak kifejezetten kedvez a szabadtéri foglalatosságoknak. Ezzel régen semmi gond nem volt, mert a kicsik is alig várták, hogy a természetben játszhassanak, de a technikai vívmányok fejlődésével a helyzet jelentősen megváltozott. A kültéri játékok mára elvesztették a jelentőségüket, hiszen az okos kütyük, a saját kis virtuális valóságukkal teljesen beszippantják a csöppségeket, akik nem szeretnének megválni ezektől a holmiktól.

Ennek ugyanakkor megvan a maga árnyoldala is. A kültéri játékok hanyagolásával egyre kevesebbet mozognak a csöppségek, akik így sokféle képességeikben csak lassabban fejlődnek. Természetesen létezik megoldás a problémára, mivel nevelés kérdése az egész.

Azzal sokat elérhetünk, ha igyekszünk olyan kivételes kültéri játékok beszerzésére fókuszálni, amelyek felkeltik a gyerkőcök figyelmét és segítenek kirángatni őket abból a mű világból, amibe hagytuk beleragadni az elméjüket. Vessünk véget a számítógépek és okostelefonok szórakoztató uralmának a jatekotthon.hu oldalon található kültéri játékok segítségével. A döntés csak rajtunk áll!