Mester balzsam

Az izom és ízületi gyulladás, a reuma és a hasonló mozgásszervi panaszok nem új betegségek. Amióta ember él e Földön, ezek a betegségek is léteznek. Őseink azonban tudták, hogy melyek azok a növények, amelyek segíthetnek a fájdalom enyhülésében és a panaszok megszüntetésében.

A Mester balzsam megalkotói is jól ismerik ezt a titkot. Így sikerült elkészíteni egy olyan kiváló gyógynövény készítményt, amelyik a bőrön át könnyen felszívódik és a beteg területen fejti ki a hatását, szinte azonnal.

Csak alaposan be kell dörzsölni a bőrbe, azon a területen, ahol a fájdalom jelentkezik. A fájdalomcsillapító gyógynövény kivonatok pillanatok alatt képesek kifejteni a hatásukat. A gyulladáscsökkentő összetevők hatása lassúbb, de azok is hatékonyan kezelik a problémát.

A Mester balzsam nem tartalmaz semmilyen mesterséges anyagot, ami felhalmozódhatna a szervezetbe, így káros mellékhatásoktól nem kell tartanunk. Fontos meggyezni azt is, hogy a Mester balzsam tesztelése során nem alkalmaztak állatkísérleteket.