vékonylazúr

Szeretné jobban megvédeni, azt amit a természet adott? Amikor a fa szerkezeti elemeire vékonylazúr réteget visz fel, egyéniséggel és egyedi jelleggel ruházva fel azokat, amiért mindenki szereti és értékeli a belső terek természetes motívumait.

Ennek a bevonatnak van még más hasznos tulajdonsága: sima, lágy és áttetsző túlcsordulása kiegyenlíti az átmenetet az anyag textúrájában és az árnyalatban eltérő területek között (például az illesztett fa bevonatainak moduljai között). Ezen kívül a vékonylazúr segít a kisebb hiányosságok és sérülések (karcolások, dudorok stb.) elrejtésében.

Szintén figyelemreméltó tulajdonsága a bevonatnak, hogy légáteresztő és ennek köszönhetően lehetővé teszi, hogy a fából készült termékek „lélegezzenek”, megakadályozva a nedvesség felhalmozódását a fa szerkezetében. Az egyedülálló vékonylazúr kompozícióval kezelt fa sok év után is megtartja a legjobb tulajdonságait és kiváló, természetes megjelenését. A felvitel előtt javasolt az anyag speciális alapozóval történő kezelése.