Fénymérő

A fényintenzitás megmérése csak akkor lehetséges, ha rendelkezésre áll egy igazán jó minőségű műszer. Az internetről bármikor vásárolható fénymérő, ezért érdemes vetni egy pillantást a kínálatra. A kicsi méretének köszönhetően, könnyen hordozható és használható.

Szilícium-fotódiódás szenzor segítségével működik. A kijelzőjéről egyértelműen leolvashatóak a legfontosabb értékek. Csupán néhány gomb található a fénymérő felső részén, ezért a kezelése roppant egyszerű.

A vásárlók kapnak ajándékba hozzá egy szenzort, hordtáskát, illetve elemet is. Az ár most éppen egyáltalán nem magas, tehát tanácsos kihasználni a kedvezményben rejlő előnyt. Profi készülékek is találhatóak a készletben, ezért a szakemberek is megtalálják majd a számításukat. A fénymérő igazán strapabíró, tehát hosszú éveken keresztül használható.

Az adatgyűjtésnek sincs akadálya. Az ügyfélszolgálat szívesen segít, ha valaki kérdést szeretne róla feltenni a Műszer Oázis weboldalán. A mintaboltban személyesen is megtekinthető a beszerezni kívánt modell.