Rice Up

Akik érzékenyek a gabonákból kinyert lisztekre, elég nehezen találják meg azokat az alternatívákat, amelyekből tésztákat, kenyereket, sütiket vagy nasikat lehet előállítani. Szerencsére vannak olyan gyártók, amelyek felismerték ezt a problémát és rengeteg olyan készterméket készítenek már rizs- vagy kukoricalisztből, amelyek megoldásként szolgálnak ezeknek a betegeknek. A guténmentes Rice Up termékek fehér és barna rizs felhasználásával készültek.

Ilyen például a rizschips, akár quinoa-val vagy hajdinával kombinálva, de vannak hússal, fűszerekkel gazdagított változatok is. A Rice Up puffasztott korongokat reggelinél, kenyér helyett is lehet fogyasztani, de érdemes kipróbálni a csokis rizs snack-eket is, amelyek kiválóan pótolják az édességet.

A Rice Up termékcsalád mindenkinek nyújt valamilyen jó élményt és simán elfér a női-, akta- vagy iskolatáskában. Tegye le voksát az egészséges, gluténmentes édességek és nasik mellett akkor is, ha csak az alakjára, a bevitt kalóriákra szeretne jobban odafigyelni!