A mindennap használt pénztárca

Olyan személyt szeretne meglepni, aki imádja a Star Wars vagy a Harry Potter filmeket? Amennyiben igen, ajánljuk figyelmébe üzletünk pénztárca kínálatát, ami az előbb említett filmek logóival díszítettek. A Star Wars mintázatú termék üzletünkben akár 4 különböző modellben is megtalálható.

Ezek főként férfias stílusúak, azonban a Harry Potter díszítésű termék, amelyik a Roxfort-i levélre hasonlít, sok hölgy tetszését nyerheti el. A logózott pénztárca igencsak egyedi és divatos ajándék lehet, ami minden rajongót nagyon örömmel és megelégedettséggel töltene el.

Ezek átlagban 4-6000 Ft körül megvásárolhatók az üzletünkből. Válassza ki idejében azt az ajándékot, amelyikkel szeretné meglepni az ismerősét! Látogassa meg webáruházunkat, ahol mindegyik pénztárca megtekinthető és otthonról, kényelmesen, néhány napos kiszállítási határidővel házhoz rendelhető!

A megajándékozott személy arcára hatalmas mosolyt csalhat egy ilyen egyediséggel, ami a kinézete mellett, a hasznossága miatt is a kedvence lesz.