Krémdezodor
Krémdezodor

A boltok polcain számtalan izzadást gátló szerrel lehet találkozni, azonban mindig akadnak olyan emberek, akik számára sajnos nem eléggé hatásosak ezek a termékek. Ilyenkor sem kell feltétlenül elkeseredni, mert a természetes anyagok segítségével elkészített krémdezodor megoldást nyújthat a problémás helyzetben.

A termékcsalád tagjait a borzaszappan.hu weboldalon lehet megtekinteni, ezért azt ajánljuk, hogy látogasson el ide, ha utána szeretne nézni ezeknek az áruknak!

A szódabikarbónás változatot például rengetegen keresik, hiszen ezt az anyagot a régebbi korokban is sokan használták krémdezodor gyanánt. Azok számára is megfelelőek lehetnek a Borzaszappan termékei, akiknek a bőre nehezen bírja a gyári vegyszereket, mert az oldalon kapható krémdezodor kíméletesebben előzi meg az izzadást,

ezáltal pedig teljes mértékben kompatibilis a bőrrel. A krémdezodor egyébként többféle növényi összetevőkkel elkeverve kapható, de aki szeretne, az egyénileg is rendelhet ilyen terméket, az általa választott növényből, szódabikarbónás vagy cink-oxidos változatban.