kézműves fagylaltozók

Nincs nagyon olyan ember, aki ne szeretné a nyár egyik kedvenc édességét, a fagylaltot. Azok közül is a természetes alapanyagokból készült a legkeresettebb. Krémes állaga és változatos ízvilága elkápráztatja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. A www.hiszteriafagylalt.hu linkre kattintva megnézheted a különböző ízek teljes listáját. Több mint 50 fajta közül lehet választani. A felhozatalban csokis, vaníliás, karamellás, citromos és sárgadinnyés mellett, olyan különlegességek is kaphatóak, amelyek máshol nincsenek.

A minőséget növeli, hogy semmiféle tartósítószert vagy ízfokozót nem tartalmaz, minden gombócban a gyümölcs valódi íze érezhető. A 30 éves tapasztalat, a minőség és a fagyi iránti szenvedély tette sikeressé. A termelést nagytételben végzik és a több mint 100 partnernek köszönhetően, az ország számos cukrászdájában és kávézójában elérhetőek. A budapesti cukrászdák színes kirakatai szemet gyönyörködtetőek, maga a látvány is elkápráztató, hát még az ízek!

A Hisztéria Fagylalt nagykereskedés termékei az olasz minőséget képviselik, a természetesség és az egyedi ízek jellemzik. Jelentősen különbözik az ipari előállítású termékektől, az alacsony cukortartalma miatt. A gyermekek nagy kedvence a Hupikék Törpikék, a Kinder Pingvin fehér csokis fagyi, a Velencei Álom és a Sztracsatella. Azokra is gondoltak, akik glutén- vagy laktózérzékenyek, nyugodtan élvezhetik a finom ízeket. A korszerű gépekkel felszerelt műhelyben minden higiéniai szabályt betartanak, mert a fogyasztó egészsége mindennél fontosabb.

A természetes alapanyagokon kívül, a készítő szívét- lelkét beleteszi, ami meglátszik a végeredményen is. A befektetett munka eredménye egy finom, krémes finomság, aminek nem lehet ellenállni. A kézműves fagylalt igazi értéket képvisel a piacon. Mivel nem tartalmaz tartósítószert, nagyon fontos a megfelelő hőmérsékleten való tárolás. A pultba kihelyezve 8 napig megőrzi a minőségét, míg a műhely hűtőkamrájában 60 napig tárolható. Kényeztesd magad a nyári kánikulában egy finom, kézműves, olasz fagyival!