Kineziológiai tapasz
Kineziológiai tapasz

Télen a síkos utak miatt sokkal több a sérülés. Kicsik és nagyok is gyakran elesnek, megrándítják a bokájukat, vállukat, derekukat, vagy éppen a karjuk húzódik meg, mert próbálnak megkapaszkodni vagy ellentartani az esésnek. Szerencsére, van egy hatásos módszer ezen problémák gyors enyhítésére.

A kineziológiai tapasz az orvostudomány által is elismert gyógyászati eszköz, aminek semmilyen mellékhatása nincs, azonban nagyon hatékony. Amennyiben ellátogat a www.kineziologiai-tapasz.hu weboldalra, megismerheti ezt az egyedülálló légáteresztő, bőrbarát, hosszanti irányban rugalmas ragtapaszt és a vele kapcsolatos minden apró részletet.

Ha a kineziológiai tapasz felkeltette az érdeklődését, akkor a honlapon megtalálhat egy lehetőséget tape terapeuta általi szakszerű felrakáshoz, amelynek ára tartalmazza magát a szalagot is. Tárcsázza az oldalon feltüntetett telefonszámot, és kérjen időpontot, hogy mihamarabb elkezdődhessen a regeneráció. Kérésre a terapeuta megmutatja a kineziológiai tapasz helyes felragasztását, így a következőkben önállóan is fogja tudni alkalmazni.