Syen klíma

Életünkben a kényelem nagy figyelmet követel meg, ami teljesen érthető. Senki sem szereti a saját otthonában rosszul érezni magát és erre nincs is szükség, amennyiben teszünk ellene a Syen klíma segítségével, hogy ez megváltozzon. A kivételes termékkategória már több mint egy évtizede elérhető Magyarországon és kiváló eredményeket tud felmutatni.

A biztonságos műszaki háttérnek köszönhetően, egyáltalán nem jelent problémát az esetleges meghibásodások gyors kezelése, valamint a rendszeres karbantartás. Ha nem tudjuk eldönteni hirtelen, hogy milyen kivitelbe fektessünk, akkor a Bora Plusz 2,5 kw Syen klíma kimondottan remek vételnek számít. Természetesen a lakásunk méretei ebbe beleszólhatnak, de amennyiben a teljesítmény megfelelő, úgy öröm lesz használatba venni a készüléket.

8 Celsius fokos temperálás, intelligens leolvasztás, I feel funkció, LED kijelző mellett még kényelmes Wifi vezérlés, többszörös szűrőrendszer is rendelkezésre áll. Az éjszakai zajtól sem kell tartanunk, hiszen erre külön figyeltek a Syen klíma gyártói. Az A++ energiaosztálynak hála, a környezet és a pénztárcánk is kímélve lesz a felesleges kiadásoktól.