Fenyőharaszt Kastélyszálló

Kislány korában minden lány arról álmodik, hogy egy gyönyörű, tágas kastélyban lesz majd az esküvője, ahol hercegnő ruhában mondja majd ki a boldogító igent szíve választottjának. Ez nem álom többé, elérhető kívánság, hiszen van egy varázslatos hely, ami tökéletesen megfelel ennek az elképzelésnek. A Fenyőharaszt Kastélyszálló látványa magáért beszél. Képzeljen el egy ősparkot, amelynek szívében csodálatos kastély tárul a szeme elé, ami minden komforttal kényezteti nemcsak Önt és a vőlegényét, hanem az az egész násznépet!

Mindössze 50 km-re található a fővárostól a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ami a puszta látványával elvarázsol mindenkit. Ez az az exkluzív, zöld környezet, ahol minden esemény, esküvő varázslatos jelleget ölt, amit hosszú évekig fognak majd emlegetni a meghívottak. Amikor szép az idő, lehetőség van szabadtéri polgári szertartást is rendezni itt, tehát nyugodtan betervezhető egy fák közötti, erdei esküvő, de a tó melletti terület szintén ideális erre a célra.

Ilyet a pesti ember csak nagyon ritkán lát, esetleg a tévében, és még ritkábban vehet részt egy csodás szabadtéri szertartáson. Ha itt tervezik átélni életük legszebb napját, akkor tudniuk kell azt is, hogy arra az egy csodálatos napra az egész kastélykert a rendelkezésükre áll. Hempereghetnek a szénakazalban, sétálhatnak a tó partján, az ősi, hatalmas méretű fák árnyékában, készíthetnek fényképeket, tehát minden szabad programot. Ha éppen úgy tartja kedvük, akár táncra is perdülhetnek a gyönyörűséges környezetben.

Az ünnepi ebéd és vacsora szervírozható egy szépen felékesített party sátor alatt, tehát erre az időre sem szükséges zárt helyre menniük a vendégeknek. Komplett esküvőszervezés is rendelkezésre áll, ha esetleg valami miatt nem tudna, vagy nem szeretne ezzel foglalkozni. És még egy rendkívül fontos információ! A Fenyőharaszt Kastélyszállóban szállást is lehet foglalni a vendégek részére, így azok már érkezéskor fel tudják frissíteni magukat az utazás után, a mulatozást követően pedig kipihenhetik magukat.