Karosszéria javítás
Karosszéria javítás

Nagyon sok megbízást kapunk a gépkocsik széleskörű javítására. Akár a motorral van gond, akár a karosszéria javítás a cél, vagy műszaki vizsgát kell végezni, esetleg az autó eredetét igazolni, mivel tevékenységünkkel igyekszünk minél több autós témát felölelni, mindig van valami aktualitása, hogy ügyfeleink felkeressék műhelyünket.

A leggyakoribb karosszéria javítás megbízásunk a korrodált elemek cseréje, illetve a karambolozott autók javítása. Általában a javításra kényszerült alkatrészeket mi be is szerezzük, hiszen olyan beszerzési forrásaink vannak, ahonnan gyorsan tudunk rendelni és akik gyorsan leszállítják a megrendelt alkatrészeket. Nem utolsó szempont, hogy a biztosítók elfogadják a beszerzett alkatrészek számláit.

Karosszérialakatos műhelyünkben a legkisebb szépséghibától, a legnagyobb vasalásokig mindent elvégzünk. Mivel nagyon sok biztosítással van dolgunk, ezért jobbnak láttuk, ha a biztosítási ügyintézést is vállaljuk, hiszen így a mi ügyintézésünk is gyorsabb lesz és a rutinunk is nagyobb már, mivel az évek alatt számos ilyen ügyet intéztünk.