A megfelelő karácsonyfa

„Kiskarácsony, nagykarácsony,…” – csendül fel szenteste sokunk otthonában az ismerős dal, majd kicsomagolja a család az ajándékokat, koccint egyet pezsgővel, elfogyasztja az ünnepi vacsorát, végül pedig egy nagy beszélgetés vagy egy közös játék zárja az év legboldogabb estéjét.

A szenteste azonban nem lehet tökéletes a megfelelő karácsonyfa nélkül, amiről ajánlott már napokkal az ünnepek előtt gondoskodni. A Megyeri Szabolcs kertészet kifogástalan minőségű, tökéletes kinézetű fenyőfák széles választékával várja a kedves vásárlókat. Képzelje el kisgyermeke arcát, amikor meglátja a feldíszített, kivilágított, meseszép fát a szobában, amiről a szaloncukrok, habcsókok lógnak le és alatta megpillantja a vágyott ajándékot.

A „Mennyből az angyal”, vagy a „Pásztorok, pásztorok” is szebben fog hangzani egy tökéletes külsejű karácsonyfa mellett énekelve, ami az egész helyiség pompája. Micsoda öröm lesz az éjféli mise után, még egyszer felkapcsolni a karácsonyfa világítását és egy pohár bort elfogyasztani mellette!