incentive utak

A Morea Travel több mint 25 éve jelen van a magyar kiutazási piacon, sőt, igenis meghatározó szereppel bír. Ez köszönhető a szakavatottságnak, a professzionalizmusnak és annak, hogy az iroda próbál mindig megújulni. Erre jó példa az incentive utak szolgáltatás, amit egyre többen igényelnek.

Ahogy a név mutatja, az incentive utak egy olyan lehetőség, amivel a kliens jól jár. A cég annak érdekében, hogy a kuncsaftoknak a folyamatosan változó világban is mindig a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat tudja nyújtani, 2013-ban csatlakozott az amerikai érdekeltségű Allstars Travel Group, azaz ATG utazási irodák világszintű hálózatához.

Az incentive utak opció ezáltal még ellenállhatatlanabb lett, hiszen a hálózathoz való csatlakozás számtalan előnyt hozott. A vállalkozás néhány fős társaságoktól, a több 150-200 fős csoportokig meg tudja oldani az incentive utak megszervezését és természetesen a lebonyolítását is. Erről még több információt lehet megtudni a cég hivatalos oldalán, ami itt látogatható meg: morea.hu.