HTC mobilok
HTC mobilok

Az információs technológia fejlesztéseinek egyik legelterjedtebb termékei az okostelefonok. A Mobilcorner internetes áruházban rendkívül nagy intelligens készülék kínálattal lehet találkozni, aminek a HTC mobilok is a részét képezik. A jelenlegi árukészletben két féle HTC széria képviselteti magát, a One valamint a Desire. Tudás, illetve árkategóriabeli különbségek fedezhetőek fel közöttük, de ami mindenképpen közös bennük, hogy egyformán csúcstechnológiás mobiltelefonokról van szó.

A HTC mobilok mindegyikére 12 hónapos garancia érvényes, amely olyan esetekben alkalmazható, amikor a meghibásodás a tulajdonos vétlensége mellett történt meg a készülékkel. Legtöbbjükben magyar menü is található, ami szintén egy igen fontos szempont a magyar piacon lezajló értékesítés szempontjából.

A honlapról való vásárlás különösebb számítógép ismeret nélkül kivitelezhető. Mindössze néhány alapadat megadása és pár további kattintás szükségeltetik a HTC mobilok megrendeléséhez. Ha ez megtörtént, akkor a vásárlónak már csak annyi dolga marad, hogy megvárja otthonában a termék érkezését.