száraz hajra pakolás

A bőrünkhöz hasonlóan, a hajunkat is megfelelő módon szükséges ápolni annak érdekében, hogy mindig ragyogó és szép lehessen a hajkoronánk. Sokszor elengedhetetlen a száraz hajra pakolás, ami természetes termékekkel is elvégezhető. Voltaképpen a hidegen sajtolt olajok önmagukban is alkalmazhatóak hajpakolásként, de másféle összetevőkkel még hatékonyabban járulnak hozzá a frizuránk szépségéhez.

Gyakran előfordul, hogy a száraz hajra pakolás alapját nem az olaj képezi, hanem valamilyen magas víztartalmú összetevő és a kiválasztott olajtípusból csupán néhány cseppet kell hozzáadni. Nagyon jó alap lehet például az élesztő, a joghurt vagy a pépesített banán.

Az első azért remek száraz hajra pakolás, mert a magas B-vitamin tartalmával rendkívüli módon táplálja a fejbőrt és a hajszálakat. A joghurtnak szintén hasonló a hatása, mivel ez élő étel, így saját baktériumflórával rendelkezik. A banán magas vitamintartalma és a sok ásványi anyag miatt optimális választás, ha a célunk a száraz hajra pakolás megalkotása.

Ha a hajunk rendben van, de a csúnya pattanásaink miatt mégis szégyenkeznünk kell egy társaságban, az nagyon kellemetlen érzés. De ez a probléma is megoldható, hiszen lehetséges az arcpakolás pattanásos bőrre házilag elkészítése. A megfelelő alapanyagokból előállított arcpakolás feltölti a bőrt vitaminokkal és a felső hámréteget is megújítja.

Nagyon sokféle recept olvasható az interneten is, ami a segítségünkre lehet, amikor célunk az arcpakolás pattanásos bőrre házilag megkeverése. Azonban nem biztos, hogy mindegyik meghozza a kívánt sikert, miszerint eltünteti a rút pörsenéseket. Azért előfordul, hogy mégis elérünk eredményeket, de mégsem olyan mértékben, mint vártuk.

Érdemes a medinatural.hu webáruház kínálatából megrendelni a teafaolajos mattító, tisztító krémpakolást, ha zsírosan fénylő bőrrel, pattanásokkal küszködünk, mert az arcpakolás pattanásos bőrre házilag nem hozta meg a kívánt eredményt. Ezzel mindig tisztán, frissen lehet tartani a felhámot, így az teljes szépségében tündökölhet.