Kerékpár utánfutó

Sok ember törekszik arra, hogy minél kevesebb időt töltsön volán mögött, ezért a közlekedés legegyszerűbb módját választják, a jól bevált kerékpárt. A bicikli a 19. század egyik nagyszerű találmánya, ami napjainkban újra reneszánszát éli.

Nemcsak a környezettudatos, zöld jövő érdekében érdemes tekerni, hiszen sportként is nagyon bevált. Kerékpár utánfutó használatára többnyire akkor van szükség, ha a gyerekünk még nem tud bringára pattanni.

Ikrek esetén is nagyon előnyös a használata, ugyanis egy felnőttnek nagyon nehéz követnie az előtte vagy mögötte tekerő apróságokat. Egy ilyen kerékpár utánfutó komoly előírásoknak kell megfeleljen. Az esővédő huzat szinte alap, a rajta található zászló pedig az autósoknak szóló jelzés, hogy a kerékpár után érkezik még valami alacsonyabb dolog.

De nemcsak gyerkőc esetén lehet az embernek szüksége rá. Kimondottan háziállatra szabott kerékpár utánfutó is létezik. Ebben a kutyus, macska gondtalanul utazhat a hétvégi kirándulás helyszínére, de erőfeszítés nélkül teheti meg az utat az állatorvosig is.