Forrás: hajtetovalas.com

A hajtetoválás vagy mikropigmentáció egy innovatív eljárás, amely a valódi haj látványát nyújtja.Az eljárás során speciális pigmenteket implantálnak a fejbőrbe, ami a borotvált fejbőr hatását kelti. Az eredmény rendkívül természetes, mivel a hajtetoválás technikája sokkal kifinomultabb, mint egy szokványos tetoválásé.

Bármilyen előrehaladott kopaszodás esetén alkalmazható (részleges vagy teljes kopaszodás esetén is), annak helyétől független. Még a hajvonal is visszaállítható, ami fiatalos megjelenést ad, és képes optikailag dús “frizurát” nyújtani. A mikropigmentáció azonnali realisztikus és látványos eredményt kínál a kopaszodással küzdőknek.

Sajnos előfordulhat, hogy elavult hajátültetési technika esetén, vagy tapasztalatlan sebész kezei között a beavatkozás után hegek maradnak a fejbőrön. Azok számára is remek lehetőség a mikropigmentálás, akik egy rossz hajbeültetés nyomait szeretnék elrejteni. A hajtetoválás képes teljesen eltünteti a hajbeültetés utáni hegeket, így azok még rövid frizura esetén is láthatatlanok lehetnek.

A hajtetoválás során a fejbőr pigmentálása oly módon történik, hogy apró borostákat tetoválunk a fejbőrbe, melyek ugyanúgy néznek ki, mint az eredeti borotvált hajszálak.A hajtetoválás elkészítéséhez speciális festéket használunk, ami nem azonos a hagyományos tetoválás során használt festékekkel. A hagyományos tetoválás hajlamos az elszíneződésre (gyakran kékes színű lesz az idő elteltével), de a hajtetoválás színe nem változik meg.

Ha hajtetoválást szeretne, keresse fel a HIMG klinikát!

Minőségi hajtetoválás és hajbeültetés csak a HIMG klinikától!

Forrás: hajtetovalas.com