Ceremóniamester minden lagzira

Napjainkban egyre több útmutatást kaphatnak a szerelmesek az esküvő szervezéséhez, írott vagy virtuális formában, mégis akik a hagyományokat szeretnék követni, azok segítségre szorulnak.

A hagyományok megőrzésében az esküvői ceremóniamester a legnagyobb hozzáértő személy. A legtöbb párban felmerül a kérdés, hogyan alkalmazzanak hagyományos játékokat újszerű esküvőn. A különböző játékok az est folyamán arra szolgálnak, hogy megalapozzák a hangulatot a násznép bevonásával.

A szervezés első szakaszában, az esküvői ceremóniamester és a házasulandó pár közösen átbeszélik, hogy melyik családtagot és kire milyen szerepet osztanak. A menyasszonynak és a vőlegénynek ezek után nincs más dolga, csak pontosan kövessék az erre a célra felfogadott szakember tanácsait, aki pontosan, forgatókönyv szerint vezényli le az előadást.

Az esküvői ceremóniamester precízen ötvözi a hagyományt a stílussal, hogy a játékokat élvezhesse minden korosztály. Így a szerelmespár és a násznép együtt szórakozhat életük egyik legfontosabb estéjén.