Brut pezsgő

Sokszor látni a filmekben, hogy nagyobb rendezvények, összejövetelek alkalmával a felszolgáló személyzet folyamatosan körbe jár a vendégek között és tálcán kínálja az innivalót, harapnivalót. A poharak leggyakrabban pezsgővel vannak töltve. Megkérdezhetnénk, hogy miért pont azzal? A Brut pezsgő nemes aromája az, ami az embereknek ínycsiklandozó érzést biztosít.

Ki tudna ellenállni egy pohár behűtött minőségi pezsgőnek? A francia BRUT a nyers szó magyar megfelelője. Jelentése egyértelműen a kevésbé édes, inkább fanyar ízek felé hajlik, ami oly sok ember kedvence. A Brut pezsgő különlegessége a minimális cukortartalomból eredő, kissé selymes és csak picit karcos íze, ami nagyon könnyen legurul a torkunkon, persze ha szeretjük ezeket az ízeket.

A Brut pezsgő tökéletesen bebizonyította, hogy bármilyen rendezvényre kiválóan felszolgálható, illetve ünnepi hangulatfokozó jelentőséggel bír. A francoispezsgo.hu webáruház napi 24 órában várja a rendezvények, ünnepi alkalmak szervezését végző vásárlókat, hiszen itt a nagy választék és a gyors kiszolgálás kézenfekvő.