USB Type C
USB Type C
USB Type C

z okostelefonok és tabletek elterjedésével egyre népszerűbbé, ugyanakkor nélkülözhetetlenné váltak a különféle kiegészítők. Ezek közül is kiemelkedik az adatkábel, ami rendkívül fontosnak számít, hiszen ez kettő az egyben eszköz. Nemcsak adatátvitelre, hanem töltésre is alkalmas.

Miért érdemes minőségi adatkábelt választani? Mert egy silány darabbal még a telefonunkat sem tölthetjük fel. Pedig a legtöbben úgy gondolják, hogy minden USB töltőkábel megállja a helyét, amikor szükség van rá, pedig ez egyáltalán nem így van.

Hogyha gyenge a minősége, akkor nem képes feltölteni az adott eszközt, ráadásul az adatátviteli sebesség is szörnyen lassúvá válik. A Blitzwolf kiváló kiegészítőket készít.

Az adatkábel is a kínálatuk részét képezi, ami szinte elnyűhetetlen a kevlár szövésű bevonatnak hála. A drága „almás“ termékeknek gyári hibaként róható fel a töltőkábelek minősége. Hamar megtörnek a csatlakozófejnél és használhatatlanná válnak. Ezzel ellentétben, a Blitzwolf töltőkábel sokkal ellenállóbb, ám ennek ellenére elérhető áron lehet beszerezni.