betegszállítás árak

Az ülő- és fekvőbetegek szállítása sok esetben egyedi megoldásokat, intézkedéseket igényel. Éppen ezért, a betegszállítás árak is változóak attól függően, hogy milyen a szóban forgó személy állapota, hány fős és milyen képesítésű személyzet szükséges a mozgatásához, valamint a kíséretéhez. Ugyanakkor az is a betegszállítás árak befolyásoló tényezői közé tartozik, hogy hol és hová történik a szállítás.

Budapesten belül más a díjszabás, mint Pest megye egyéb településein. Az ország többi pontjára is eltérő betegszállítás árak vonatkoznak, tehát minden esetben árajánlatot kell kérni a pontos összeg megismeréséhez.

Fontos tisztázni előre minden részletet, mert akkor nem érheti kellemetlen meglepetés sem a beteget, sem a hozzátartozókat vagy a mentőszolgálat munkatársait. A betegszállítás árak az alapján kerülnek kiszámításra, amit a szolgáltatást igénylő személy elmond, ezért nagy figyelmet kell szentelni arra, hogy minden tényező, körülmény egyeztetésre kerüljön. Így sok fejfájástól megmenekülhetnek mindnyájan.