Fogsor készítés

Ha a fogaink nincsenek rendben vagy hiányosak, akkor az esztétika hiányán túl, nem tudjuk megrágni rendesen az ételeket, ami újabb egészségi problémákhoz vezethet. Vannak olyan dolgok, amelyek ráérnek, azonban szükség esetén a fogsor készítés igen sürgőssé válhat. Akkor hová menjünk, ahol hamar elkészítik ezt nekünk? A budapesti Etele Dental fogászati rendelőben bevezették az Expressz fogsor szolgáltatást, úgyhogy ide érdemes menni, amennyiben nagyon gyorsan szeretné a legjobb fogsort megcsináltatni.

Itt akár hétfőtől hétfőig kivitelezhető a fogsor készítés minden fázisa. Ehhez 4 időpontra van szükség a megadott napokon, a következők szerint: hétfőn délután mindkét fogsorról lenyomatot készítenek az orvosok, majd ezeket elküldik a fogtechnikai laboratóriumba. Szerdán délután a laboratóriumból visszaérkező, úgynevezett egyéni kanállal ismét lenyomatot készítenek, ami alapján majd a fogakat a fogsorba helyezik. Péntek délután a minta próbája következik, ekkor ellenőrizheti, hogy a fogak színe, alakja megfelelő-e, hogy jól illeszkedik, illetve azt is, hogy mennyire kényelmes a harapás.

Az elkészült fogsor próbájára és egyben átadására kerül sor. Tehát ekkor véget ér a fogsor készítés rövid folyamata. De előfordul, hogy olyan kezelésre van szükség, ami már a szájsebészet kategóriájába tartozik. Nyilván ilyenkor érdekel bennünket a szájsebészet árak mivolta is. Nos, tudni kell, hogy az Etele Dental fogászaton ezek az árak nem túl magasak, bármelyik beteg által kifizethetőek.

A szájsebészet árak listáját elolvashatja, megismerheti, ha belép a fogaszat11kerulet.hu weboldalra, ahol tételesen, minden kezelés ára megjelenik. Ennek alapján Ön meg fogja látni, hogy megéri ehhez a fogászathoz fordulnia probléma esetén. Természetesen, a szakszerű kezelések és a jól képzett szakemberek munkája kell legyen az elsődleges szempont, nem pedig a szájsebészet árak. Hogyha időpontot szeretne kérni, azt is megteheti a honlapon, ha megadja a telefonszámát, a fogászat pedig munkatársai visszahívják Önt az egyeztetés érdekében és rövidesen fogadják is.