Fényszóró javítás
Fényszóró javítás

Az autós közlekedés biztonságához nem csupán a szélvédő és a futómű tökéletes állapotának a megléte szükséges. Az autólámpa megfelelő működése és átlátszósága is legalább annyira fontos. Ezt az Autóüveg ABC-nél is felismerték, ezért fényszóró javítás kivitelezését is vállalják, pedig egyébként szélvédő-, oldalüveg- valamint hátsó ablak javítására és cseréjére vannak szakosodva. Nagy jelentősége van a fényszórónak rossz időjárás esetén és éjszakai vezetés során is, és ne csak azért, mert a sofőrnek jól kell látnia az úttestet, hanem mert a többi közlekedőnek is jól kell látnia őt.

Az autouvegek.hu internetes oldal révén fényszóró javítás kedvezményes elvégzése válik lehetővé. Amennyiben csak annyi a baj, hogy a lámpabúra mattá vált vagy pedig karcolások vannak rajta, polírozással könnyedén lehet ezt orvosolni. A fényszóró polírozásakor sok esetben javasolt mindkét autólámpát megcsiszoltatni, mert az sem jó, ha az egyik fényesebben világít a másiknál.

Az Autóüveg ABC a fényszóró javítását darabáron végzi, tehát például, ha csak az egyiken keletkezett egy karcolás, viszont az átlátszóságuk azonos mértékű, akkor elegendő lehet csak a sérült autólámpát megjavíttatni. A fényszóró javítás polírozással oldható meg, amelyet a munkát kivitelező csapat lámpánként fél óra alatt végez el. A honlapon az érdeklődők számára a polírozó rendszer működéséről szóló videó is megnézhető, valamint korábbi fényszóró javítási eredményeket bemutató képek is megtekinthetőek.

A polírozás jóval költséghatékonyabb, mint egy esetleges lámpavásárlás és annak beszereltetése. A fényezés által az autólámpa valósággal megújul. A fényszóró javítás végeztével, mintegy befejező fázisként egy ultraibolya sugárzásnak is ellenálló viaszréteget visznek fel a fényszóró külső felületére. Tudni kell, hogy a fényezés alkalmával sosem kerül leszerelésre az autó lámpája, egyebek mellet ezért is lehet a fényszóró javítás ennyire gyors, hatékony valamint teljes mértékben megfizethető. Bővebb információkat a honlapon található elérhetőségek valamelyikén lehet kérni.