Umarex márka

Akik egy kicsit is otthonosan mozognak a légfegyverek, airsoft pisztolyok és ehhez hasonló önvédelmi eszközök világában, biztosan megismerkedtek már a jobb, ismertebb brandekkel.

A kimagasló márkák közé sorolható az Umarex is, amelyik több éve bizonyítja már, hogy termékeiben maximálisan meg lehet bízni. A legutóbbi fegyver az M686 volt, amelyiknek a szerkezete minden téren hasonlít a megszokott CO2-os légpisztolyokéhoz. Sőt, a hasonlóságon túl azt is ki kell emelni, hogy ez sok tekintetben jobb és igényesebb is, mint az amerikai konkurensek termékei, mint a Daisy. Az Umarex ezen termékének egyedisége abban rejlik, hogy a hagyományos megoldástól eltérően itt a jobb oldali markolathéjat kell levenni a patron behelyezéséhez.

A minőséget igazolja, hogy az Umarex produktumnál a markolathéj anyaga nem olcsó, törékeny műanyag, hanem egy igazán speciális, gumiszerű matéria, amelyet acél rögzítő körmök tartanak. Használat közben tehát a tulajdonosnak nem kell a letöréstől, meghibásodástól félnie. Ez sok silány nívójú pisztoly nagy negatívuma egyébként.