Elektromos ösztöke

Aki foglalkozott már jószágokkal, az tudja, hogy az állat számos esetben sokkal makacsabb tud lenni, mint bármelyik ember. Az elektromos ösztöke a megfelelő eszköz, amivel a jószágot az optimális cselekvésre ösztönözhetjük, ezáltal jelentős időt megspórolva a gazdálkodás közben felmerülő minden más problémára.

Működési elve a rúdelemek megsokszorozott feszültségén alapszik, amelyek biztonsági okok miatt, az eszköz markolatában vannak elhelyezve. Az jószág ingerlését az elektromos ösztöke hozzányomásával válthatjuk ki, ugyanis az érintkezés következtében elektromos feszültséget kerül az elektródákra, ugyancsak biztonsági okokból, az elektródák az érintés mozzanatától eltérő pillanatokban nincsenek feszültség alatt.

A MagicShock Pro 1500 előnyei közé tartozik az optimális elem élettartam, a tömített motorrész, ami véd a por és az agresszív gőzök ellen, az 5600 V-os minimális feszültség és a pszichológiai hatás fokozására használó zümmögő hang. Ha naponta több órát kénytelen tölteni a makacs jószágokkal, válassza a MagicShock Pro 1500 elektromos ösztöke nyújtotta segítséget!