iphone 13 pro tok

Az iPhone telefonok sok pénzbe kerülnek, ezért a megvásárolt modellhez érdemes a legmagasabb biztonságot nyújtó tokot beszerezni. Egy színvonalas iPhone 13 Pro tok megvédi az értékes készüléket az ütődésektől. Könnyen előfordulhat egy hirtelen mozdulat esetén, hogy leverjük a mobilt az asztalról, esetleg kiesik a zsebünkből, ezért a megfelelő védelem nélkül nem tanácsos hagyni.

Szerencsére, többféle tok közül válogathatunk a bluedigital.hu webáruház kínálatában. Elegáns megjelenést nyújt a készüléknek a készleten lévő Joyroom Star Shield Hard iPhone 13 Pro tok, ami nagyon könnyű és vékony, a képernyő körül merész élekkel rendelkezik. Gyönyörűen ékesítik a telefont a finom, de rendkívül stílusos díszítőelemek.

A készülék eredeti színét kiemeli a tökéletesen átlátszó anyag. Esetében az ütéscsillapítást két anyag kombinációja biztosítja, a rugalmas szilikon és a szilárd PC. Nemcsak a repedések, hanem a karcolások ellen is véd az iPhone 13 Pro tok, ami kényelmes használatot is kínál.

Keresett termék a Xiaomi Mi 10 tok

A Xiaomi modellek rendkívüli népszerűséget szereztek a magyar felhasználók köreiben az utóbbi években, ami köszönhető a magas minőségüknek és a könnyű használhatóságuknak. Amennyiben ilyen mobil kerül a tulajdonunkba, a Xiaomi Mi 10 tok valamelyikének megvétele sem tűr halasztást. A hölgyek kedvelik a vidám színeket, árnyalatokat, ezért ők a telefontokból is ezeket választják.

A webshopban mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő példányt, hiszen a termékpaletta kifejezetten bőséges. A Sensitive Flipes Xiaomi Mi 10 tok például átlátszó rózsaszín és kettős védelmet biztosít a készüléknek. A holster mindkét oldalról védi, csökkentve a sérülések és a karcolások kockázatát.

A tok egyszerű zárását és nyitását erős mágnes biztosítja és ugyancsak ez akadályozza meg a véletlen kinyitást. Az összes porthoz könnyű hozzáférést biztosítanak a Xiaomi Mi 10 tok felületén megtalálható pontos kivágások. Praktikus jellegét mutatja, hogy beépített dokumentumzsebbel is el van látva, amiben tárolhatóak a fizetési kártyák.