fog implantátum budapest

A rágószerv épsége nemcsak a szép mosolyról szól, hanem az egészségről is. Akár egyetlen elem elvesztése is okozhat nehézséget az étel megrágásában, illetve az állkapocs megereszkedéséhez vezethet. Ezért a fogászati szakértők a fog implantátum Budapest területén történő beültetését tanácsolják azoknak, akik ilyen jellegű problémával küzdenek. Jelenleg ez az egyik legjobb megoldás erre a problémára, ráadásul egy meglehetősen népszerű eljárás.

Sok páciens azonban még mindig bizonytalan abban, hogy a fog implantátum Budapesten megfelelő-e a számára. A rendelőnk szakemberei az előzetes megbeszélés során minden pácienst objektív információkkal látnak el, hogy saját maguk tudják felmérni az előnyöket, a lehetőségeket és a kockázatokat.

Az implantátumok beültetése egy protézis beültetése a hiányzó fog helyére. Különlegessége, hogy a terméket közvetlenül az állkapocs csontjába helyezik. A fog implantátum Budapesten olyan anyagokból készül, amelyek nagy valószínűséggel beágyazódnak, ezért a kilökődés kockázata alacsony.