Dr. Hummel mikrorostos gél
Dr. Hummel mikrorostos gél

Egyre több olyan dolgot lehet megvásárolni, ami kedvezően hat a szervezet egészségének megőrzésére. Az immunrendszer, a szervezet védekező mechanizmusa, aminek megfelelő működésére pozitívan hat a kellő mennyiségű rost fogyasztása.

Ennek elérése érdekében ajánlott a vegyes gyümölcs ízű, számos fontos összetevőt tartalmazó Dr. Hummel mikrorostos gél. Az évek alatt sok lerakódás alakulhat ki a bélfalakon, amelyektől a Dr. Hummel mikrorostos gél kíméletesen és hatásosan megszabadíthatja az emésztőrendszert.

Az így megkönnyebbült, letisztult bélfalakon már hatékonyabban szívódhatnak fel a szervezet számára fontos vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok. Az egészséges széklet kialakításában is segít a jól működő bélflóra, amit a Dr. Hummel mikrorostos gél összetevőiben található baktériumok és élesztőgombák milliárdjai tesznek lehetővé.

Antibiotikumok használatakor, tartósítószerekben gazdag ételek fogyasztásakor a bélflóra károsodhat. A Dr. Hummel mikrorostos gél fogyasztásával ezek a károsodások javulhatnak és kialakulhat az egészséges emésztés is.