Felújított nagyteljesítményű szerverek

Manapság minél modernebb megoldásokra van szükség, ha egy céget hatékonyan szeretnénk vezetni. Az online feladatok megvalósíthatatlanok lennének az olyan megbízható eszközök nélkül, mint a Dell R720, ami lehetővé teszi az adatok gyors elérését bárhonnan, bármilyen eszközről.

Ám a tárolókapacitás még nem elég a szerverek esetében, hiszen ha nagyobb adattömbökkel kell dolgoznunk, akkor a teljesítményt is figyelembe kell venni, még az olyan modellek esetében is, mint a Dell R720.

Ennek a típusnak semmi szégyellnivalója a teljesítmény terén, hiszen Intel Xeon processzor dolgozik benne. A memóriáját illetően akár 768 GB RAM-al is fel lehet szerelni.

Egyszerű és gazdaságos választás a felújított Dell R720, mivel a hangsúly a bővíthetőségen van. A NIC port illetve az opcionális kettős redundáns tápegység még inkább növeli a Dell R720 sokoldalúságát. A serverelite.hu 15 éves IT tapasztalattal a háta mögött, bizalommal ajánlja a Dell PowerEdge szerverek széles választékát, amiknek az előre konfigurálását és a karbantartását is vállalja.