Dekupázspapír
Dekupázspapír

Ha vágyat érez az alkotásra, akkor azt ajánljuk, hogy semmiképpen ne szabjon ennek gátat, mert csodálatos dolgok jöhetnek létre akkor, ha valaki a szívéből dolgozik! Amennyiben még nem találta meg azt a technikát,

amellyel szívesen alkotna, akkor próbálja ki, hogy milyen a dekupázspapír útján történő művészkedés, mert elképzelhető, hogy élvezné ezt a tevékenységet! A legtöbben egyébként ilyenkor azt a kérdést teszik fel, hogy mit kell csinálni, ha valaki a dekupázspapír segítségével akar alkotni.

Az első és legfontosabb, hogy be kell szerezni pár, szép mintával legyártott terméket, valamint ragasztót, lakkot és ollót is. A többi attól függ, hogy milyen területen szeretne alkotni, hiszen nem mindegy, hogy fára, füzetre vagy gipszre szeretné ragasztani a kinézett dekupázspapírt.

Mindenesetre a re-kreativ.hu oldalon találhat információkat azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes tennie, ha például scrapbook technikával szeretne valamit létrehozni. A tanulási folyamatot a videók is segítik, hiszen itt élőben lehet látni, hogyan kell a dekupázspapírral bánni.