Lluxus tapéta

Számtalan módon teremthető meg a luxus érzése a lakásban, házon belül. Van aki a külsőleg lenyűgöző bútorokat választja, míg mások a kiegészítőkre helyezik a hangsúlyt. Azonban egyre nyilvánvalóbb, hogy mindez elérhető az A.S. Création Siena nevet viselő luxus tapéta segítségével.

Hazánkban ez a modell viszonylag újnak nevezhető, azonban nem vitás, hogy ennek ellenére roppant elterjedt. Mindez annak tudható be, hogy a gyártástechnológia a legfejlettebb manapság, ami számos pozitívumot garantál. A szakemberek a luxus tapéta előállításakor az alsó réteg esetében egy oldalon impregnált, nem szőtt, rostszálas matériát használnak fel. Ez a speciális anyag cellulóz és textilrostokból épül fel, amit kötőanyaggal rögzítenek.

Emiatt garantált a teljes rugalmasság, ami révén a kisebb repedéseket, károkat át lehet hidalni. A luxus tapéta ezen tulajdonsága mérettartást biztosít. A luxus tapéta főbb adottságai között kiemelendő még a strapabírás, kopásálló jelleg, a tisztíthatóság, a szellőző képesség, illetve a hang- és hőszigetelő kvalitás.