E

Díszített betonkerítés

gyszerűbb fából elkészíteni a kerítést, ám ez nem lesz olyan tartós és ellenálló, hiszen számos módon tönkremehet idővel. Ha nincs megfelelően kezelve a faanyag, akkor hamar elkezd a nedvesség miatt korhadni.

Viszont a betonkerítés hosszú évek után is kitartóan fog állni a házunk előtt. Lehet akármilyen nagy szél vagy vihar, biztosan ellenáll és nem fog kár keletkezni benne. Mivel mindenkinek más ízlése van és sokféle kialakítású ház létezik, ezért a betonkerítés választék igazán széles.

Elég megtekinteni a weboldalon található modelleket és hamar meg fogunk győződni róla, hogy mennyire kidolgozott paneleket telepíthetünk az otthonunk köré. Az anyagokat ötvözni is lehet, ezzel emelve az esztétikai értéken.

A betonkerítés díszíthető fa-, illetve fémelemekkel is. Mind a két esetben csodálatos kivitelezést fogunk kapni, amelyek ékes díszei lesznek a teleknek. Mivel sokkal olcsóbbnak számít a kovácsoltvassal szemben, ezért igazán gazdaságos megoldás és viszonylag elég gyorsan telepíthető a betonkerítés, az előre legyártott paneleknek köszönhetően.