Barnabás evangéliuma

Egyes művek képesek teljesen felülírni a világról alkotott ismereteinket. A Barnabás evangéliuma ebbe a csoportba tartozik, mivel megdöbbentő dolgokat állít a kereszténységről.

Az arámi nyelven íródott mű azt állítja, hogy Jézust nem feszítették keresztre, hanem helyette Júdás szenvedte el ezt a megpróbáltatást. Sokakat felháborít az a feltételezés, hogy Barnabás evangéliuma szerint Jézus Krisztus nem Isten fia volt. Őt a szöveg csupán egy prófétának tekinti.

A műben rengeteg információ olvasható Mohamedről, aki pedig Isten küldöttének számít. A szöveg szerint ő lesz az, aki majd helyreállítja Jézus tanításait. A könyv Ankarában van, azonban a lapjai a hosszú évek során teljesen megfeketedtek.

Viszont, a tudósok képesek voltak értelmezni a benne leírt üzeneteket a modern technika segítségével. Így már a mai kor emberei is rengeteg információhoz juthatnak hozzá Barnabás evangéliuma segítségével. A róla szóló könyv az angyalimenedek.hu oldalról vehető meg. Kiadói áron szerezhetik be a vásárlók.