redőny motorizálás

Haladni a korral olyan elvárás, amire ma már szinte mindenkinek lehetősége van. A technikai vívmányok alaposan megkönnyíthetik a dolgunkat, ezért bátran tegyük le a voksunkat a kivételes rendszerek mellett! Egyre nagyobb figyelem összpontosul a redőny motorizálás irányába. Ez a megoldás olyankor vehető igénybe, amikor a már meglévő árnyékolástechnika továbbfejlesztése kerül szóba.

Természetesen nem minden egységnél lehetséges, így érdemes kikérni első körben a motorosredony.com weboldal szakembereinek a tanácsát. A redőny motorizálás általában az alumíniumból vagy fából készült árnyékolóknál választható, ahol a lécek méretei és az azok közötti távolság megegyezik.

Hasznos, ha a szétcsúszás gátlás lehetősége már gyárilag biztosított, vagy lehetőség van ennek kialakítására. Jogos kérdésként merül fel, hogy miért van szükség a redőny motorizálás elvégzésére? A kényelmi faktor alapkövének számít ez a műszaki megoldás, ugyanis így távolról is vezérlehetővé válnak a redőnyök és minden fizikai erőkifejtés nélkül megoldható a felhúzás, illetve leengedés.