bőr hátizsák női

A hátizsákok újra fénykorukat élik és a jelenlegi formatervezésnek köszönhetően, egyre nagyobb teret hódítanak meg a divatvilágban. Az újragondolt tervezésnek köszönhetően, mára már igen széles körben használható. A bőr hátizsák női kollekciójának kényelme leginkább a kezek szabadságában rejlik, ha pedig mindez összemosódik a színvonalas bőr alapanyaggal, hosszútávra nyújthat segítséget.

Az ízléses kidolgozás, az esztétikus varrás és a kifogástalan bőr alapanyag magabiztos viseletet nyújt az eleganciát igénylő viselőjének. A tradicionális bőr hátizsák női változataiban, a divathátizsák mellett, a modellek jelentős része laptop tartóval lett kiegészítve, hogy az általános használat mellett, a munkába járást is komfortosabbá tegyék.

A hagyományos színek közül, leginkább a fekete és a barna dominál. A bőr hátizsák női kínálata marhabőr alapanyagú, azonban olyan kivételes darabbal is találkozhat, ami úgynevezett zsíros csiszolt marhabőrből készül. Erős, jó tartású, idővel kissé puhuló anyagból készült darab, ami egyedi kialakítása révén vintage stílust kölcsönöz. Válogasson bizalommal a bőr hátizsákok női választékból!