azonnal terhelhető implantátum

Sokakban felmerül a kérdés, miként lehetséges az, hogy szinte rögtön használható a pótfog? Az azonnal terhelhető implantátum helyét speciális fúróval készítik elő. A csont legkeményebb részében kerül rögzítésre, ezért is annyira stabil.

Olyan esetekben is alkalmazható, amikor más pótlási módszer szóba sem jöhet. A behelyezéshez nincs szükség az íny felvágására. A konzultáció során felmérik az egészségügyi hátteret, vagyis Önnek tájékoztatni kell a szakembert arról, hogy allergiás-e valamire, illetve szed valamilyen gyógyszert. Ezután a röntgenfelvételre kerül sor, tehát képet készítenek a csontállományról. Az azonnal terhelhető implantátum által teljes értékű fogat kap, ami erős és esztétikus. A megfelelő beültetésnek hála, hosszú évtizedekig jó szolgálatot tesz majd.

Teljesen természetes hatást kelt, hiszen igazodik az eredeti fogakhoz. A beavatkozás ára a páciens állapotától, a csontállomány mennyiségétől, valamint a kapcsolódó kezelésektől függ. Az azonnal terhelhető implantátum teljes mértékben megfelel az elvárásoknak.