autómentő Eger

Balesetekről, tragédiákról nem szívesen olvas az ember, de sajnos a közutakon mindennaposak ezek az események. Érdemes tisztában lenni egy-két fontos dologgal, ha útnak indulunk és jó, ha tudomásunk van egy megbízható segítségről, mint például az autómentő Eger.

Komolyabb balesetek esetén, ott, ahol személyi sérülés is történt, csak akkor hívható ki a mentésre szakosodott csoport, ha a rendőrség arra engedélyt ad és a nyomozás folytatásához a gépjárműre már nincs szükség. Fontos, hogy pontosan határozzuk meg a helyszínt és a felmerülő problémát, hiszen eltérő esetek, más-más intézkedést és eszközöket igényelhetnek.

Amennyiben szerencsére nem olyan komoly a probléma, akkor a helyszíni szerelésre is lehetőség nyílik, így nem kell a járműt elszállítani és a gondok elhárítását követően folytathatjuk az utunkat. Az autómentő Eger akkor is hívható, ha csak egy forgalomból ideiglenesen kivont gépkocsit szeretnénk valahová eljuttatni, ami történhet bárhol az EU területén belül. Éjjel-nappal, hétköznap és ünnepnap, nem számít, mert bármikor hívható az autómentő Eger.