arany pecsétgyűrű

Bár kevesebb férfi visel ékszereket, mint nő, bizonyos alkalmakkor azért az ők is előveszik ezeket a csecsebecséket. Igazán impozáns látványt nyújt egy arany pecsétgyűrű, ami a megjelenést még különlegesebbé teszi. Van lehetőség arra is, hogy egyedi modellt viseljenek, hiszen az ekszerboltom.hu internetes ékszerüzletben kapható olyan férfiaknak készített gyűrű, amelynek fején a pecséttükör kellően erős és vastag ahhoz, hogy vésni vagy valamilyen rátéttel díszíteni lehessen.

Ez az arany pecsétgyűrű különösen kényelmes, a belső felülete sima és zárt. Tetszőleges méret rendelhető belőle, de arra számítani kell, hogy a súlya mérettől függően változhat.

Ajándékba is adható egy ilyen ékszer, például egy nagykorúságba lépő fiatalembert meglephetnek vele a szülei, keresztszülei. A 18-dik születésnap mindenki életében különleges, és ennek megfelelően ünnepeljük is azt. Egész életre szóló, maradandó ajándék egy arany pecsétgyűrű, amit a megajándékozott évtizedek múlva is szívesen, szeretettel visel majd.