Angyal szobor vászonképek
Angyal szobor vászonképek

Az angyal képére ma már nemcsak a templomok falain belül lehet rálelni, hanem igazi jelképpé nőtte ki magát, ami a szeretetet és a gondoskodást sugallja. Mi illene jobban az Ön kisangyalkája szobájába, mint egy angyalszobor képe? Nem kell azon aggódnia, hogy idővel „kinövi” ezt a fajta dekorációt, mivel egy ilyen klasszikus ábrázolás igazán időtálló és szerethető, egy kisbaba és egy tini szobájában egyaránt.

A vallásos neveltetésű gyermekek megértését is segítheti egy ilyen vászonkép. Kicsi korban, amikor még tanulja az egyszerű imákat, könnyebb számára elképzelnie, hogy milyen egy védelmező angyal, mintha csak mesélnének a szülők róla.

Ha elmagyarázza neki az anyuka vagy apuka, hogy az őrangyal vigyáz rá, sokkal nagyobb biztonságban érezheti magát, mintha nem látná azt. Később, amikor már fiatal felnőttkorban a gyerek kirepül a családi fészekből, akkor az angyalkás vászonkép átkerülhet a szülők hálószobájába, az ágy fölé, mintegy jelképezve azt, hogy az ő kicsikéjük még mindig velük van, akármilyen messze is legyen.