baba tricikli

A gyermekek olyan gyorsan nőnek, hogy a szülők nem győzik cserélgetni a játékaikat. Egy biztos, a baba tricikli tipikusan olyan eszköz, amelyiket legalább 3, de talán 5 évig is használhat majd a lurkó. A felkészült szülők már jóval a gyermek születése előtt felírták ezt a megvásárolandó eszközök listájára. A háromkerekű járgány kiválasztása fokozottabb figyelmet igényel a szülők részéről, mint azt ahogyan sokan gondolnák.

Baba tricikli: több mint szórakozás

A járgány nem csupán a felhőtlen szórakozásra jó, hanem arra is, hogy a gyerkőc eljusson egyik pontból a másikba. Rengetegen azért választják ezt a kelléket, mert tisztában vannak vele, hogy az mennyire segíteni tudja a motorikus és koordinációs képességek fejlődését.

Mivel a baba tricikli vagy épp a futóbicikli a gyermek első járgánya, amit már ugye képes önállóan is használni, fontos odafigyelni a biztonsági szempontokra, de nem lehet megfeledkezni a praktikus és kényelmi funkciókról sem. Ugye mégiscsak a baba tricikli készíti fel a szülő szeme fényét a valódi, kétkerekű biciklizésre.