Dyson légtisztítók

Kényelem, tömörség, funkcionalitás. Önnek mi jut eszébe, ha ezeket a jelzőket hallja? Nekünk a Dyson légtisztítók, amelyek képesek a levegő fűtésére és hűtésére is, a tulajdonosok aktuális igényeitől függően. Most inkább beszéljünk az általuk alkalmazott légtisztítási technológiáról. A készülék nagy szívóereje az innovatív HEPA szűrővel kombinálva lehetővé teszi a levegő mikrorészecskéktől és kórokozóktól való szinte teljes megtisztítását.

Minden szennyeződés megtelepszik a légtisztítók szűrőin, ami megakadályozza azok tüdőbe jutását, így a tüdő-, szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, valamint az immunitással kapcsolatos problémákat.

A készülék kiváló kiutat jelent az allergiásoknak, akik maguk is nagyon jól tudják, hogy a napi tucatnyi nedves tisztítás és szellőztetés sem menthet meg a negatív porreakcióktól. Ezen kívül, az ilyen tisztítás jó hatással van a bőrre, megvédi azt a korai öregedéstől. Független kutatások kimutatták azt is, hogy a Dyson légtisztítók hatékonyan távolítják el a dohányfüst részecskéket a levegőből.