Alkalmi csipke blúz

Az utóbbi időkben a csipke ismét nagyon divatossá vált, így ha szereti ezt a sejtelmes, mindent, de mégis semmit sem mutató anyagot, akkor érdemes beépítenie a ruhatárába. Például egy alkalmi csipke blúz több szettjének is szerves részét képezheti, hiszen nemcsak elegáns eseményekre mehet el benne, hanem a megfelelő ruhadarabokkal, kiegészítőkkel társítva, akár munkába, baráti összejövetelre is.

Minden csak azon múlik, hogy az alkalmi csipke blúz mellett még mit fog viselni. Egy csinos mini vagy egy hasított maxi szoknyával egyértelműen alkalmi viselet lesz, de ha egy kosztümmel veszi fel, akkor irodai öltözéknek is kiváló.

Hiszen némelyik munkahelyeken megkövetelik az eleganciát, persze figyelnie kell, hogy az alkalmi csipke blúz ne legyen túl kihívó. Ezt ellensúlyozhatja egy megegyező színű alsóruhával vagy zakóval, így ez esetben is több választása van, ezen sokoldalú ruhadarabbal kapcsolatban. Továbbá, ha felhúz hozzá egy farmert, akkor az máris visszavesz az elegáns vonalból és inkább vagány, fiatalos megjelenést fog kölcsönözni.