Víztisztító
Víztisztító

Ha jobban belegondolunk, manapság már mindenki iszik ásványvizet. Legtöbben akkor, amikor boltba keveredve megszomjaznak, de nem akarnak se üdítőt, se másfajta szomjoltót venni maguknak. Ez még rendben is van, hiszen boltban nem érhető el az otthoni csap, hogy igyunk egy pohár vizet. Ám sokan már otthon sem isznak a helyi hálózatról. Egy víztisztító képes ezen változtatni. Itt informálódhat: http://www.viztisztitokeszulek.eu/
Hogy miképp? Nos, sokan azért ódzkodnak attól, hogy vizet igyanak a saját csapjukról, mert az ottani víz túlzott mértékben klóros. Mindez azt jelenti, hogy ugyan meg lehet inni a vizet (ez a klór használatának értelme, ugyanis kiiktatja a vízben található baktériumokat), ám nem sok köszönet lesz benne. Ezért isznak sokan még otthon is ásványvizet – megtermelve ezzel nem kevés felesleges műanyag szemetet.

Egy víztisztító, mely a csapra van kötve, olyan klórmentes, így pedig iható vizet produkál, amivel nem kell már többé senkinek sem ásványvizet innia otthon csak azért, mert a sima csapi vizet nem bírja elviselni. Ha valaki nem ragaszkodik az ásványvízhez otthon, az arányaiban mindenképpen jobban fog járni egy víztisztító szerkezet beszereltetésével. Még a legszimplább megoldás is elegendő ahhoz, hogy immáron ne érezzük többé a klór ízét a vízben.