viragcsokorTalán a nagyvárosok azok a helyek, ahol az embereknek kevesebb idejük van. Ez történhet azért is, mert sok az ember, mindenki közlekedik, sokan utaznak munkahelyre, iskolába. Erre is időt kell szánniuk, ami néha nem kevés.

Ezért a virágküldő szolgálat Budapest rendelései gyakran épp emiatt az időhiány miatt jönnek létre, hiszen, különösen hét közben, nincs mindig idő arra, hogy az ember szeretteihez utazzon, hogy együtt ünnepeljenek. A nagyvárosban ez az utazás néhány órát is igénybe vehet, annak ellenére, hogy a tömegközlekedés viszonylag jó.

A virágküldő szolgálat Budapest munkatársainak is gyakran ügyesen kell megtervezniük az utat, hogy be tudják tartani a vállalt időkorlátot. Ugyanis azt vállaljuk, hogy leggyorsabban, a rendeléstől számított három órán belül már a címzettnél csengetünk.

Virágcsokor-készítéssel, szállítással együtt. Ezt az időt a virágküldő szolgálat Budapest munkatársai tartani tudják, noha néha nem egyszerű. A fővárosból kijutni néha tovább tart, mint a megye valamelyik településére eljutni.