szakállvágás

Szeretnéd, ha a suliban vagy a munkahelyeden felfigyelne rád egy ifjú hölgy, de eddig még nem sikerült magadra vonnod a figyelmét? Akkor térj be az A76 Barber Queens nevű szalonba, ahol csak női fodrászok és borbélyok várják férfi ügyfeleiket. Sok borbély szerint, a legszínvonalasabb férfi haj- és szakállvágás hozzáállás kérdése is: inkább művészet, mint gyár.

Az itteni lányok pedig, minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy minőségi munkát végezzenek, legyen szó vágásról, festésről vagy valami kivételes frizura elkészítéséről. Ők már-már művészi szinten űzik ezt a mesterséget, így ezen a téren igazán megbízható tanácsokat kaphatsz, ha hozzájuk fordulsz. Miért érdemes betérned ebbe a szalonba, ha a fent említett szituációban vagy, és szeretnél ezen változtatni? Azért, mert ők női szemmel másként látják a dolgokat, másra fektetik a hangsúlyt, mint a férfi fodrászok, így tudják, hogy mi az, ami szembetűnik egy nőnek, mi az, ami átlagosnak lát, így fel sem kelti az érdeklődését.

Vagyis, ha sikert szeretnél elérni, akkor mindenképpen hölgyektől kérj segítséget! Hol találod meg őket? Budapesten két szalonjuk is van. Egyik az Andrássy út 76. szám alatt. Itt Fanni, Reni, Hanna, Ági és Csilla várnak rád. Másik szalonjukat a Móricz Zsigmond körtér 11. szám alatt találod, ahol Orsi, Patrícia, Mesi, Kata és Evelin bocsájtja rendelkezésedre a legjobb tudását. Minden lány külön egyéniség, ami munkáikban is tetten érhető.

Erről Te magad is meggyőződhetsz a szalonjaik online felületén, ahol minden lánynak külön fel vannak tüntetve a munkái. Azonban, mielőtt betoppannál hozzájuk, először foglalj időpontot náluk, annak érdekében, hogy majd ne várakozz, meg Te se fordítsd fel a lányok programját. Az időpontfoglalást telefonon, de akár online, a weboldalukon is megejtheted. Amint ez megvan, számíthatsz arra, hogy olyan séróval lépsz majd ki a szalonjukból, amire az áhított hölgy mellett, sokan mások is felkapják a fejüket. Egyszóval, ha sikereket szeretnél elérni az életben, keresd fel a főváros barber királynőit!