szennyvíz szivattyú

Más-más berendezések szükségesek a tiszta és a szennyezett víz kezeléséhez, tehát ezeket nem ajánlott felcserélni, mivel a tiszta víz pumpálására alkalmas készülékek nagyon gyorsan tönkremennek nem megfelelő körülmények között. A szennyvíz szivattyú működési elve azonos a másik fajtával, de tartalmaz kiegészítő elemeket, amik felaprítják a felszívott, különféle jellegű szennyeződéseket.

A darálókések mögött helyezkedik el a szállítókerék, ami továbbítja a megtisztított folyadékot. A Voltex járókerék 30 mm feletti szilárd szennyeződésekkel is meg tud birkózni. A szennyvíz szivattyú ellenáll a dugulásoknak és nem tömődik el, de a szállítómagassága nem olyan nagy, mint a kerti változatoké.

Számos kisebb-nagyobb teljesítményű pumpák állnak ebben a termékkategóriában is az érdeklődők rendelkezésére, úgy a szaküzletekben, mint az erre a tematikára specializálódott webáruházakban is, tehát mindenki gond nélkül meg fogja találni a neki leginkább megfelelő szennyvíz szivattyú modellt, amihez persze segítséget is kérhet.