Konténerek Budapesten rendelésre

A bontásból vagy építkezés során keletkező hulladékok elszállítását minden esetben szükséges szakemberre bízni, mivel az ilyen hulladékok szállítására és lerakására szigorú törvényi előírások vonatkoznak.

Cégünk esetében a sittes konténer rendelés: 30 / 944 3839 telefonszámon adható le, de rendelését elküldheti weboldalunkon, vagy e-mail-ben is. Ilyenkor több kérdés is felmerülhet, amelyekről a vevőszolgálatunkon szívesen adunk felvilágosítást. Az árak kerületenként eltérhetnek, de nagyobb mennyiség esetén kedvezményt is tudunk biztosítani.

A legegyszerűbb a sittes konténer rendelés: 30 / 944 3839 elérhetőségen való jelentése, ahol kollégánkkal tudja egyeztetni az elszállítást. Különféle méretű konténereink vannak, 4-8m3 között.

Ha nem tudja előre a méretet, akkor ajánlott egy nagyobb sittkonténer igénylése. Nagyon fontos, hogy a pakoláskor a szóródó hulladék mindig alulra kerüljön, nehogy probléma legyen a szállítás során. Sittes konténer rendelés: 30 / 944 3839 számon kérhető, amit rakodás előtt minimum 1-2 nappal érdemes elintézni.