Gyors kamionmentés

Aki látott már tehergépkocsit szállítmánnyal, nyilván az volt az első gondolata, hogy milyen hatalmas. Képzelje el azt a helyzetet, amikor ez a gigantikus jármű elromlik az út közepén és gyors kamionmentés szükségeltetik!

Bizony ez nagy kihívás, hiszen ott a rakomány és maga a szerkezet, ami súlyban nagyon sokat nyom. Nem ritkán fordul elő, hogy a tehergép felborul az autópályán vagy más utakon, mert a magasságába belekap a szél vagy egyszerűen lehetetlen volt bevenni a kanyart. Amennyiben az árokba borul, ebben az esetben daruval oldják meg a kamionmentést, hiszen nem is lehet másképp. Fontos, hogy a mentők korszerű felszereléssel rendelkezzenek, valamint az alkalmazottaknak szintén legyen szakértelmük és tapasztalatuk.

Azonban a meghibásodott gépjárműt szükséges elszállítani a helyszínről. A kamionmentés során érdemes kibérelni egy mélybölcsős félpótkocsit, amivel elszállíthatja az üzemképtelen járműt. Ezt kibérelheti a trailerberbeadas.hu weboldalon, ahol az egyeztetés után már igénybe is veheti az eszközt, rendkívül kedvező áron.