Forma 1 autó tesztvezetés

Ön is utálja, hogy a közutakon nem mehet olyan gyorsan, mint amennyire szeretne? Alig várja már az autós sportközvetítéseket? Teljesen más egy Forma 1 autó volánja mögé beülni, mint TV-n keresztül szurkolni a kedvenc pilótájának. Most végre Önnek is lehetősége nyílik a kipróbálására. Látogasson el az elmenyplaza.hu weboldalra és nézze meg a kínálatot! A DRXRingen egy BMW versenyautó vezetését tesztelheti. Az EuroRingen pedig egy Renault vagy egy Easter vár Önre.

A Forma 1 autó kipróbálása hatalmas élményt jelent, ezért semmiképpen ne hagyja ki! Végre beletaposhat a gázba és igazán gyorsan mehet. Nem kell foglalkoznia semmi mással, csak a száguldással, hiszen biztonságos körülmények között próbálható ki a Forma 1 autó, tehát vásárolja meg minél hamarabb a kívánt kupont! A tesztvezetésről kap egy ingyenes felvételt is. Természetesen időpontot kell egyeztetni a szervezőkkel. Hosszú a beváltási idő, ezért biztosan nem kell sietnie. A nagy napon mindenképpen hozza magával a B kategóriás jogosítványát!

A fizetés bankkártyával, átutalással vagy készpénzben lehetséges. Akár már 35 ezer forintért is felejthetetlen élményekben lehet része. Ugyanakkor, a Forma 1 autó kipróbálásánál nagyon figyelmesnek kell lenni. A helyszínen a szakemberek elmondják a legfontosabb tudnivalókat, ezt követően pedig már be is pattanhat a kocsiba. Egy álom válik majd valóra, amint végre beül a volán mögé. Egyébként ez a kupon akkor is jó választást jelent, ha valakit szeretne megajándékozni vele.

Szinte minden férfi örül egy ilyen meglepetésnek, hiszen nem adódik mindennap alkalom egy Forma 1 autó tesztelésére. A weboldalon a voucherhez kérhető díszcsomagolás is, hogy teljes legyen az ajándékozási élmény. Vásároljon most vagy nézzen körül a kínálatban, ahol számtalan érdekességgel találkozhat! Például, kipróbálhatja egy sima versenyautó vezetését is. Szóba jöhet még a quadozás, a gokartozás és még sok más. Mostanában nagyon népszerűnek számítanak az amerikai izomautók, a terepjárók de még a tankok is.